FIWARE Data Spaces – практичний вступ до ролей та компонентів

June 14 @ 10:00 am – 11:00 am CEST

Простори даних стають ключем до досягнення сумісного та надійного обміну даними між організаціями та користувачами. Для того, щоб створити такий простір даних, необхідне правильне розуміння ролей і обов’язків, які мають учасники.

Цей вебінар дасть уявлення про основи простору даних, побудованого за допомогою FIWARE Data Space Connector. На прикладі працюючого простору даних будуть пояснені відмінності між організаціями-учасниками, а також необхідні операції та структура самого простору даних. Крім того, ми більш детально розглянемо конкретного учасника та компоненти, які він використовує для виконання своїх різних обов’язків, таких як автентифікація, авторизація або контроль потоку даних.

Після вебінару кожен учасник повинен бути здатний локально встановити Мінімальний простір даних і мати розуміння основних будівельних блоків, що використовуються для його створення.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ
Реєстрація на вебінар обов’язкова. Ви знайдете інформацію для доступу до заходу в електронному листі з підтвердженням реєстрації.

Залишити відповідь