TRUST-FOOD NEWSLETTER

TRUST-FOOD NEWSLETTER

TRUST-FOOD – це амбітний проєкт Digital Europe який розробляє та проводить
короткострокові навчальні курси для підвищення кваліфікації та перекваліфікації робочої сили, з особливим акцентом на з особливою увагою до власників малих та середніх підприємств,
менеджерів та працівників МСП у сфері харчової промисловості, сільського господарства та торгівлі.

TRUST-FOOD в Агрі Innovation Expo 2023

Smart Agro Hub, лідер у сфері комунікації та TRUSTFOOD, був активним учасником виставки Agri Innovation Expo (21-23 вересня) 2023 року, що відбулася в Сільськогосподарському університеті Афін минулого тижня.
Під час урочистої церемонії відкриття виставки виставки, Танос Карвуніс, експерт з питань експерт з подачі заявок на інноваційні гранти в Smart Agro Hub, з гордістю представив проект TRUSTFOOD!

TRUST-FOOD на зустрічі проєктів програми Цифрова Європа

Координатор проекту Rezos Brands SA – Європейський відділ досліджень та розробок, представляв TRUSTFOOD на зустрічі проектів програми “Цифрова Європа” в Брюсселі 24 жовтня 2023 року.

TRUST-FOOD в Innovation Quest 2023 в Патрах

У суботу, 25.11.23, президент ради директорів Smart Agro Hub та проректор Афінського сільськогосподарського університету д-р Томас Барцанас разом з експертом з подання заявок на інноваційні гранти Таносом Карвунісом взяли участь у заході “Центри компетенцій: Каталізатор розвитку та використання інновацій”, де вони презентували проект TRUST-FOOD.

TRUST-FOOD у заході “Сучасні тенденції в харчовій науці та харчуванні людини” в Патрах.

У середу, 23.06.12, президент ради директорів Smart Agro Hub, проректор Афінського сільськогосподарського університету, доктор Томас Барцанас та експерт з питань сталого розвитку
Афінського сільськогосподарського університету, доктор Томас Барцанас та експерт зі сталого розвитку Smart Agro Hub Олена Кукуна відвідали захід та зустрілися з членами SEVT та дослідниками, щоб обговорити виклики та можливості харчового сектору.

Залишити відповідь