Lviv Data Science Summer School 2023

🔥Факультет прикладних наук УКУ в партнерстві із Simons Foundation та US National Academy of Sciences оголошує набір на літню школу “Lviv Data Science Summer School 2023”, яка відбудеться з 6-12 серпня 2023 р.🔥
✅Мета цієї школи – познайомити студентів, аспірантів та молодих вчених з методологією застосування науки про дані в галузях астрофізики, фізики, біологічних наук та допомогти їм опанувати практичні знання, які допоможуть в майбутній дослідницькій або професійній роботі.
Школа включатиме лекції від світових експертів у багатьох галузях, а також практичну роботу в невеликих групах з менторами для подальшого вивчення методів і застосувань. Після інтенсивної сесії учасники літньої школи працюватимуть онлайн над підсумковими проєктами із менторством від міжнародної групи експертів.
👉До участі запрошуються студенти, аспіранти, докторанти та молоді вчені, які використовують методи DS та ML у своїй роботі. Учасники можуть подавати заявки через реєстраційну форму
Заявки розглядатимуться на постійній основі. Відібрані учасники будуть повідомлені одразу після прийняття рішення.
Прийом заявок буде закрито після того, як буде обрано 50 учасників.

📌Ознайомитись із програмою школи можна за посиланням
Витрати на участь, проїзд в межах України, харчування та проживання покриваються Simons Foundation. Учасники отримають стипендію (гривневий еквівалент 500 доларів США з урахуванням податків на момент виплати) за активну участь у підсумкових проектах.
Школа проходитиме на території кампусу УКУ за адресою: вул. Козельницька, 2а, м. Львів, 79026, Україна. Учасники з інших міст будуть забезпечені житлом.

Залишити відповідь