Семінар «Проєкти в рамках робочої програми європейських інноваційних екосистем на підтримку нової європейської інноваційної програми»

Ольга Воропай, координатор проєкту Academ.City взяла участь у семінарі «Проєкти в рамках робочої програми європейських інноваційних екосистем на підтримку нової європейської інноваційної програми», який відбувся у Брюсселі 26 січня 2023 року.

На семінарі було представлено 44 проєкти з інноваційної екосистеми Horizon Europe та програм масштабування їх бачення та плани щодо перетворення Нової європейської інноваційної програми (NEIA) у реальність.

Ми були раді бачити наших партнерів, які презентували свої проєкти Марії Габріель, Європейській комісарці з інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді.

G-Force разом зі своїми колегами Shperik, G-Force, Fasttrack Action та F6S в рамках проєкту SynergistEIC допомагатимуть стартапам масштабуватися через Європейську інноваційну раду (EIC). Запропонована програма допоможе командам стартапів та МСП подати заявку на участь у фінансовому інструменті ЄІС — EIC Accelerator.

Acceler8 та їхні партнери з Wolves-X та Anthology Ventures запускають The Venture Thrive — нову платформу для засновників стартапів у сфері високих технологій з країн Центральної та Східної Європи та країн, що розвиваються. Українські команди мають право подавати заявки також.

Подати заявку можна до 16 березня 2023 року.

Київський академічний університет також готовий приєднатися до цієї когорти інноваційних гравців підприємницької екосистеми спільно з нашими партнерами – Арктичним університетом Норвегії (Норвегія), Технічним університетом Varna (Болгарія), G-Force (Словаччина), EIT Raw Materials (Німеччина), Fastrack Ventures General Partner (Португалія) та Impact Hub (Австрія).

У 2023-2025 роках ми проведемо SEEDplus проєкт, що фінансується програмою Horizon Europe та спрямований на посилення екосистеми підприємництва. NOSC-UA DIH працюватиме разом з рештою команди Academ.City та забезпечуватиме digital платформену підтримку проєкту.

Будь ласка, слідкуйте за нами в соціальних мережах, щоб бути в курсі.

Залишити відповідь