інформаційний вебінар “Грантовий конкурс I4Trust”

В п’ятницю, 29.07.21, з 10-00 до 11-00 відбудеться інформаційний вебінар “Грантовий конкурс I4Trust” щодо можливостей використання сучасних інструментів обміну даними та участі в спільних експериментах даних, направлених на розвиток екосистем економіки даних ЄС.

Організатори: Віртуальний центр цифрових іннвоацій NOSC-UA DIH та Український Кластерний Альянс (УКА)

Реєстрація за посиланням

Використовуючи конструкційні блоки, фреймворки та досвід @FIWARE та @iSHARE, i4Trust Data Spaces пропонує МСП можливість обмінюватися даними у своєму ланцюжку створення вартості надійним та ефективним способом, знижуючи трансакційні витрати.

Програма вебінару:
👉 Як подавати заявку на грант i4Trust 2nd Open Call. Олександра Правдива, експерт Віртуального центру цифрової науки та інновацій КАУ
👉 Конструкційні блоки i4Trust Data Space як нова можливість обміну даними в цифровому ринку ЄС. Кирило Гороховський, CTO NOSC-UA DIH, НаУКМа.
👉 Практичні кейси експериментів з даними, що можна учасникам УКА реалізовувати в i4Trust Data Space: Electrodo.ERM – протокол довіреного обміну даними для управління ринковою вартістю (капіталізацією) підприємств, шляхом оцінки та управління ризиками, пов’язаними з кліматом. Леонід Хацкевич, 482.solutions
👉 Питання та пропозиції учасників

Залишити відповідь