«Паралельні сесії зацікавлених сторін – Україна»

Лідер NOSC-UA DIH, Володимир Ночвай, взяв участь у заході «Паралельні сесії зацікавлених сторін – Україна», що проходив під час 13-ї щорічної асамблеї EaP CSF. На цій сесії також оцінювався прогрес інтеграції України до єдиного цифрового ринку ЄС, як зосередитися на цьому порядку денному та визначити пріоритети відповідних завдань для уряду.
Зокрема, він розповів про розвиток ІКТ-інновацій в Україні за підтримки проєкту EU4Digital, а також про необхідність узгодження з новими пріоритетами ЄС, які реалізує програма Digital Europe. У зв’язку з цим важливо, що Україна приєдналася до деяких цифрових інфраструктур ЄС, як-от Асоціація EOSC. Мережа центрів цифрових інновацій в Україні наразі включає 3 центри цифрових інновацій. Також Володимир наголосив на важливості розвитку економіки даних в Україні та розвитку відповідних технологій обміну та обміну даними, зокрема NOSC-UA DIH активно бере участь у програмах європейської платформи даних i4Trust.
https://annualassemblyeapcsf.com/eventswap. 13-а щорічна асамблея форуму громадянського суспільства східного партнерства/планування/UGxhbm5pbmdfNzM4MDIw

Залишити відповідь